top of page

BODHI & TITUS

NIEUWS

UPDATE  FEBRUARI 2024

Soms spelen we op wel hele bijzondere locaties. Zo speelden we bij de monumentale Poldermolen (oudste poldermolen van Nederland) in het Molenhuijs van Waarland. In een uitverkochte locatie met geweldig publiek. En een geweldig team die de gasten tot in de puntjes verzorgden. En met gastoptredens van Ron Bakker (Wheelbarrowband) en Hans Knijn (Hannes Knoin)

UPDATE  FEBRUARI  2024

Wat een feest! 9 Februari hebben we samen gespeeld met The Wheelbarrowband tijdens dinner-avond in een uitverkocht The Irish Cottage in Oude Niedorp. Met grote dank aan de fantastische muzikanten Ron, Bert en Paul. En grote dank aan Paul, Marian, Edward én bediening van The Irish Cottage. Maar zeker last but not least, de gasten. Wat een enthousiasme! En daar doen we het tenslotte voor.

 

UPDATE  JANUARI  2024

Op 14 januari hebben we ons eerste optreden van het nieuwe jaar gegeven en wel op een hele bijzondere locatie: in Atelier Marina & Sabrina in Castricum. Wat een sfeer! Midden tussen alle prachtige kunst stonden we tussen de gasten in een bomvol atelier. Wat een fantastisch publiek! Goed begin van het nieuwe jaar!

 

UPDATE  NOVEMBER 2023

Op 5 november jl. hebben we ons 6e concert mogen geven in een uitverkocht Kerkje van Eenigenburg. Wat een sfeer. En wat een geweldig publiek! En in zo'n vol kerkje geeft dat een heerlijke interactie met de luisteraars, iedereen doet mee. Volgend jaar 10 november mogen we weer, heel graag tot dan! (Tip: kom op tijd!)

 

UPDATE SEPTEMBER 2023

Voor het KBO de Goorn hebben we een een optreden mogen verzorgen. Een hele warme dag maar het enthousiasme van de zaal was er niet minder om, wat een geweldig leuke middag! 

UPDATE JUNI 2023

Weer terug in The Irish Cottage in Oude Niedorp. Een sfeervolle en muzikale DINER-AVOND met een gastoptreden van eigenaar Paul Moes. Wat een gangmaker! Een avond van heerlijk eten, muziek en vooral veel gezelligheid.

UPDATE  MAART 2023

ST. PATRICKS DAY 17 maart 2023! Een feestavond in Kookerij Brammetje in Julianadorp met  Ierse live-muziek tijdens het diner in een volgeboekt restaurant van eigenaar Edwin Kwakman. Speciaal voor deze avond werd een heerlijk 4-gangen menu samengesteld. En uiteraard werd er echt Iers bier geschonken. Een fantastische avond met enthousiaste gasten!

 

UPDATE  JANUARI 2023

Op 22 januari hebben we een aantal nummers gespeeld tijdens de zondagochtenddienst in de Ruïnekerk te Bergen. Een bijzondere gelegenheid in een prachtige kerk. Heel dankbaar dat we een bijdrage mochten leveren.

UPDATE  NOVEMBER 2022

In november hebben we wederom een concert mogen geven in het Kerkje van Eenigenburg. En het kerkje bommetje vol, hoe leuk is dat. Zo intiem, echt een geweldige plek om te mogen spelen. Volgend jaar 5 november weer, heel graag tot dan! (Tip: kom op tijd!)

 

UPDATE OKTOBER 2022

Onlangs hebben we mogen spelen in het COOL Cultureel Café in Heerhugowaard. Er vonden meerdere voorstellingen plaats van diverse regionale gasten op het gebied van literatuur, kunst, muziek en cultuur. Een zeer gevarieerde middag!

 

UPDATE  SEPTEMBER 2022

Op 9 september een zeer geslaagd optreden gehad in The Irish Cottage in Oude Niedorp. Het was een ouderwets gezellige muzikale DINER-AVOND met gastoptredens van eigenaar Paul en onze vriend Rinus. Een avond van heerlijk eten, muziek en vooral veel gezelligheid. Voor herhaling vatbaar!

UPDATE  MAART 2022

In deze maand organiseerde Mokum Folk op feestelijke wijze een festival in theater Alleman in Amstelveen. Er vonden 3 verschillende optredens plaats. Met wederom veel variatie aan muziek! Kijk op de agenda van Mokum Folk voor nieuwe optredens op  www.mokumfolk.nl

UPDATE  NOVEMBER 2021

In november hebben we voor de vierde maal een concert mogen geven in het Kerkje van Eenigenburg. En dat na een onzekere periode, beheerst door de corona. Maar heerlijk om weer voor de toehoorders te mogen spelen!

 

UPDATE  MAART 2020

T.n.o. geen optredens i.v.m. corona.

UPDATE  FEBRUARI 2020

Zondag 16 februari, een zondag waar storm Dennis over ons land raasde! Wat ging het buiten flink te keer! We speelden in het Witte Kerkje van Wieringerwaard, zondermeer een prachtige plek. Heel sfeervol en in een volle kerk met alleen maar enthousiaste luisteraars. De wind beukte op de deuren en gierde om de torenspits maar de muziek en het geweldige publiek trotseerden deze storm. Kortom, een gedenkwaardige zondag in het mooie Wieringerwaard.

UPDATE  JANUARI 2020

We hebben in Poldermuseum Het Oude Gemaal in Heerhugowaard, (tussen de oude stoomgemalen!) een bijzonder leuk concert mogen verzorgen. Een unieke locatie, heel intiem met een geweldige akoestiek. Een uitverkochte zaal en een heel enthousiast publiek. Heel fijn, daar doen we het  tenslotte voor!

UPDATE  JANUARI 2020

Nieuw programma voor 2020: ON CELTIC ROADS!

Na het programma FROM CELTIC TO FADO (2018) en IERS, SCHOTS EN SCHEEF (2019) brengen het zangduo BODHI & TITUS hun nieuwe programma onder de naam: ON CELTIC ROADS!

UPDATE  DECEMBER 2019

Onlangs hebben we voor de derde maal een concert mogen geven in het bijzonder intieme Kerkje van Eenigenburg. Een try-out met daarin vele nieuwe liedjes en waarin we geprobeerd hebben er een gevarieerd programma van te maken. Van Iers tot Schots, van Spaans tot Nederlandstalig. Van rustig en luisterend tot herkenbaar en meezingend. Een geslaagde middag in een uitverkocht kerkje! En of we volgend jaar hier weer willen optreden. 

 

UPDATE  NOVEMBER 2019

Tijdens de Bergense Kunst10daagse hebben we een kort concert mogen verzorgen in het Vredeskerkje in Bergen aan Zee. Dit was tijdens de expositie van Hans van Marwijk, kunstschilder uit Bergen. Het Vredeskerkje is een prachtige plek om te mogen exposeren maar ook een prachtige plek om muziek te mogen maken! 

 

UPDATE  OKTOBER 2019

In oktober 2019 vierde Mokum Folk op grootse wijze haar 40 jarige jubileum in theater Alleman in Amstelveen. Er traden 3 verschillende bands op. Veel variatie aan muziek, van Nederlandstalig tot Armeense muziek, van Iers tot Klezmer. Kijk op de agenda van Mokum Folk voor nieuwe optredens www.mokumfolk.nl

UPDATE  AUGUSTUS 2019

Hartje zomer hebben we een concert mogen verzorgen in het Witte Kerkje in Callantsoog. Een sfeervol kerkje in dit gezellige kustdorp. Drukte op de terrassen buiten, rust van een luisterconcert binnen. Voor ons altijd weer spannend, we proberen steeds een gevarieerd concert neer te zetten. Maar ook weer dankbaar voor de warme reacties na afloop.

UPDATE  JULI 2019

Onlangs hebben we 4x een kort concert mogen verzorgen in het schattige Kerkje van Holysloot. Dit was tijdens WATERLAND KERKENLAND. Bezoekers kopen een passe partout om op de fiets diverse optredens in verschillende kerkjes te bezoeken, een unieke ervaring! En dat tijdens een zonovergoten weekend! Inmiddels al 24 jaar een geslaagd evenement en zeker de moeite van het fietsen en luisteren waard.

UPDATE  JUNI 2019

Op 14 juni een erg leuk optreden gehad in The Irish Cottage in Oude Niedorp. Het was een muzikale DINER-AVOND in een bijzonder sfeervolle omgeving. Een restaurant met keuken en bediening met hart voor haar gasten en die de gasten een welkom gevoel geven 'thuis' te zijn in Ierland. Of zoals men in Ierland zegt: "Cead mile failte!"

UPDATE  FEBRUARI 2019

In het begin van het nieuwe jaar hebben we een optreden mogen verzorgen in de Aletta Jacobszaal van het Noordwest Ziekenhuis Alkmaar. In vele opzichten een bijzondere avond. Een sfeervolle en zeker historische zaal, patiënten van diverse locaties van het ziekenhuis en een geweldig team van vrijwilligers. Een heerlijke sfeer en luisteraars die gezellig en met afwisselende (en vooral vrolijke) muziek vermaakt wilden worden. Zo probeerden we er met z'n allen een hele leuke avond van te maken. Wij hebben ervan genoten! En het publiek vast ook. Maar nogmaals hulde aan alle vrijwilligers!

UPDATE  JANUARI 2019

Na hun 1e programma  FROM CELTIC TO FADO (2018) hebben BODHI & TITUS voor het nieuwe jaar 2019 een grotendeels nieuw programma samengesteld: IERS, SCHOTS en SCHEEF. Hoofdzakelijk Engelstalige nummers, vooral afkomstig uit de Ierse en Schotse muziek, maar ook enkele Nederlands- en Spaanstalige nummers. Een grote variatie aan muziek en sfeer!

UPDATE  DECEMBER 2018

In december hebben wij mogen spelen als muzikaal intermezzo tijdens het jaarlijks concert van Accordeon-Vereniging Vita Nova in theater De Vest in Alkmaar. Een bijzonder sfeervol concert, dit als opmaat naar de feestdagen.

UPDATE  NOVEMBER 2018

Op 18 november 2018 mochten we voor de tweede keer spelen in het Kerkje van Eenigenburg. Het kerkje helemaal vol en mede daardoor zeer gezellig. Er werden veel nieuwe nummers gespeeld, van Engels- tot Nederlandstalig. Kortom, een geslaagde middag!

 

UPDATE  OKTOBER 2018

Op 28 oktober 2018 korte concertjes in de  Vermaningskerk in Edam.  Een muzikale middag met gevarieerde muziek op verschillende locaties, georganiseerd door de Muziekkamer Edam. Mede door de vele luisteraars met verschillende verzoeken werd het een hele levendige middag. Maar vooral grote dank aan Maisa van der Kolk! (Muziekkamer Edam)

UPDATE  AUGUSTUS 2018

Op 12 augustus 2018 speelden BODHI & TITUS in een uitverkocht Witte Kerkje in Groet (Schoorl) Een heel lief en intiem kerkje, direct onder aan de duinen gelegen. Deze keer zijn we het concert begonnen met het lied 'Will you go Lassie go', prachtig meegezongen door het publiek! 

 

UPDATE JULI 2018

Op 14 juli 2018 hebben we mogen optreden tijdens het ZaanFolk Festival. Een geweldig leuk en intiem festival in een zonovergoten Wilhelminapark in Wormerveer. Meerdere podia en veel variatie aan muziek. Een zeer goed georganiseerd en jaarlijks terugkerend festival op een prachtige locatie, echt de moeite van het bezoeken waard.

UPDATE  MAART 2018

Op 16 maart 2018 verzorgde Kookerij Brammetje in Julianadorp een ST. PATRICKS DINER thema-avond met  Ierse live-muziek in het sfeervolle restaurant. Speciaal voor deze avond werd een heerlijk 4-gangen menu samengesteld. En uiteraard werd er echt Iers bier geschonken. Een zeer gezellige en door Brammetje uitstekend verzorgde avond!                              

UPDATE  JANUARI 2018

In januari 2018 gaven BODHI & TITUS een bijzonder concert in een uitverkochte kerk De Herboren Toren in Burgerbrug. Bijzonder vanwege het thema 'VIER HET LEVEN', hier was het muzikale programma speciaal voor samengesteld.

bottom of page